"fornøyde kunder"

VI ØNSKER


Trygge hester

Hester som er godt forberedt og trent på alt som kan skje i løpet av en skoing. 

Informasjon

Om hesten som kan være relevant for oss.

Rene og tørre hester og høver.

Møkkete og våte hester sliter på oss, på arbeidsklær og på utstyr og trivsel.

Hester som står klare

Det kan skje mange uforutsette ting hver dag, men vi prøver å holde et tidsskjema og trenger hjelp av dere til å klare det.

God arbeidsplass

Rolige omgivelser hvor hesten har fokus. Ikke trange stallganger hvor «alle» skal forbi, hvor «alle» har stablet masse utstyr langs boksene sine og hvor alle stallens hunder løper løse. Vi ønsker godt lys, tak over hodet og tette vegger når været er utfordrende.

Strømuttak

Hvorfor vi ønsker å sette krav til arbeidsplassen, er både for hestens og vår egen sikkerhet. og for å kunne levere en bedre jobb. De aller fleste hester er enkle og greie.

Vi ønsker å gjøre en god jobb for hesten på en trygg og god måte for oss.

Alle hester har mulige problemer som vi selvsagt skal ta hensyn til. Noe kan være vondt. Noen har med seg erfaring på at dette kan være skummelt og er dårlig mentalt forberedt. Alt dette er vi selvsagt forberedt på og prøver å håndtere best mulig som en del av normalt arbeid. Noen hester er ekstra krevende og trenger kanskje sedering. Fortell oss det gjerne på forhånd. Noen hester er så utagerende at arbeidet vårt blir potensielt farlig eller at det tar uforholdsmessig mye mer tid enn planlagt. Noen ganger kan vi da bruke mye tid og fakturere ekstra for tiden. Andre ganger velger vi kanskje å avslutte for å komme tilbake igjen under bedre omstendigheter.


Her er vår superflinke hovslager Kirsten Aasvang
Her er vår superflinke hovslager Kirsten Aasvang
Tone Wien i godt selskap
Tone Wien i godt selskap