"godt faglig samarbeid"

VETERINÆR OG HOVSLAGERE MED GOD KOMPETANSE PÅ HØVER SOM BESTÅR AV:


Tone Wien som har vært veterinær siden 1990, og har de siste 20 årene fokusert kun på høver og hovhelse og etterutdanning innenfor dette. Hun arbeider primært med hovlidelser og korrigerende verking og beslag, både i samarbeid med våre hovslagere og med kundenes egne hovslagere. Mobilt røntgenutstyr er svært verdifullt diagnostisk hjelpemiddel og brukes mye.

Kirsten Aasvang har skodd egne hester siden hun var tenåring, og de siste 20 årene også for andre kunder. De siste årene har hun satset mye tid på etterutdanning og utvikling i faget, og i tillegg til normal skoing av hobby- og konkurransehester, så brenner hun ekstra for rehabilitering av hester med hov-problemer.

Hege Østebømyr har drevet med hest i over 30 år og rir aktivt. Hun begynte hovslager karrieren sin med egen hest - og 16 sting i egen hånd - for 26 år siden. Hun tok faget opp for alvor for rundt 11 år siden og bruker mye tid på å tilegne mer kunnskap. I det daglige skor hun både konkurransehester og hobbyhester.


Tone Wien

Veterinær

Mobil: 90578964

(ingen svar? Benytt gjerne

sms/messenger)

Email:

tonewien@gmail.com


Kirsten Asvang

Hovslager

Mobil: 40223114

(ingen svar? Benytt gjerne

sms/messenger)

Email:

kirstenaasvang@gmail.com


Hege Østebømyr

Hovslager

Mobil: 91605459

(ingen svar? Benytt gjerne

sms/messenger)

Email:

hege.ostebomyr@gmail.com


Fra en av vannpostene for villhestene i Australia
Fra en av vannpostene for villhestene i Australia


Høver er et område hvor det er viktig at veterinærer og hovslagere har et godt, faglig samarbeid. Vi har satt dette i system for å til en hver tid å kunne tilby et erfarent, tverrfaglig team som hjelper til enten alene eller i samarbeid med andre veterinærer og hovslagere